top of page
imagenationgr

Roi x Evangelia Μουσικό Βίντεο από την ImageNation: Πώς το Κάναμε + Backstage

Η δημιουργία του μουσικού βίντεο για τη συνεργασία του Roi και της Evangelia στο "Βραδιά" ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για όλη την ομάδα της ImageNation. Από την αρχική ιδέα μέχρι το τελικό μοντάζ, κάθε βήμα ήταν απόδειξη της δέσμευσής μας στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πάρουμε πίσω από τις κάμερες για να σας δείξουμε πώς φέραμε αυτό το έργο στη ζωή.

ROI 6/12, Evangelia - Vradia


Η Αρχική Ιδέα

Όταν ο Roi και η Evangelia αποφάσισαν να συνεργαστούν για πρώτη φορά, ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος. Ήθελαν ένα βίντεο που να είναι όχι μόνο οπτικά εντυπωσιακό, αλλά και βαθιά συναισθηματικό, αντικατοπτρίζοντας τις συναισθηματικές αποχρώσεις του τραγουδιού. Αυτό απαιτούσε μια εκτενή κατανόηση του καλλιτεχνικού τους οράματος και την τεχνική δεξιοτεχνία για την άψογη εκτέλεσή του.

ROI 6/12, Evangelia - Vradia

"Οι καλύτερες ιδέες προέρχονται από τη συνεργασία. Εκεί όπου η δημιουργικότητα ανθεί και γεννιούνται καινοτόμες λύσεις." - Ομάδα ImageNation

1st set studio

Προ-Παραγωγή: Το Ξεκίνημα της Μαγείας

Η προ-παραγωγή είναι το σημείο όπου αρχίζει η μαγεία. Η ομάδα μας στην ImageNation ξεκίνησε με εκτενείς συνεδρίες σχεδιασμού. Συζητήσαμε τα πάντα, από την ιστορία και το mood board μέχρι τις τοποθεσίες και τα σκηνικά.

Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με ακρίβεια για να διασφαλίσουμε ότι τα γυρίσματα θα κυλήσουν ομαλά.

Κύρια Στοιχεία της Προ-Παραγωγής

  1. Storyboarding: Δημιουργήσαμε λεπτομερή storyboards για να οπτικοποιήσουμε κάθε σκηνή.

  2. Αναζήτηση Τοποθεσιών: Βρήκαμε τα ιδανικά μέρη που ταιριάζουν με την αισθητική του βίντεο.


Για όσους ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού παραγωγής, το δωρεάν διαδικτυακό μας μάθημα προσφέρει μια αναλυτική ματιά σε όλη τη διαδικασία.


Τα Γυρίσματα: Μια Μέρα στη Ζωή της Παραγωγής

Τα γυρίσματα του βίντεο ήταν ταυτόχρονα συναρπαστικά και απαιτητικά. Το συνεργείο μας εργάστηκε ακούραστα για να καταγράψει τις τέλειες λήψεις. Από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, κάθε στιγμή ήταν αφιερωμένη στην εξασφάλιση ότι το τελικό προϊόν θα ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό.


Σημεία Αναφοράς από τα Γυρίσματα

  • Πρωινή Προετοιμασία: Η ομάδα έφτασε νωρίς για να στήσει τον εξοπλισμό και να προετοιμαστεί για τα γυρίσματα της ημέρας.

  • Εκμετάλλευση Φυσικού Φωτός: Χρησιμοποιήσαμε τη χρυσή ώρα για να πάρουμε τον καλύτερο φυσικό φωτισμό.

  • Πολλαπλές Λήψεις: Βεβαιωθήκαμε ότι κάθε σκηνή καταγράφηκε από διαφορετικές γωνίες για να προσφέρουμε ευελιξία στο μοντάζ.


Μπορείτε να δείτε μια γεύση από τα παρασκήνια στο βίντεο TikTok.


roi evangelia
2nd set beach

Μετα-Παραγωγή: Η Μεταμόρφωση των Πλάνα

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, ξεκίνησε η φάση της μετα-παραγωγής. Εδώ, τα ακατέργαστα πλάνα μεταμορφώνονται σε μια συνεκτική και συναρπαστική αφήγηση. Η ομάδα μοντάζ εργάστηκε ακούραστα για να διασφαλίσει ότι το τελικό βίντεο ήταν τέλειο.


Βήματα στη Μετα-Παραγωγή

  1. Μοντάζ: Κόψιμο και τακτοποίηση των πλάνων για να δημιουργηθεί η ιστορία.

  2. Color Grading: Προσαρμογή των χρωμάτων για να ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και την αισθητική του βίντεο.

  3. Σχεδιασμός Ήχου: Βελτίωση του ήχου για να διασφαλιστεί η καθαρότητα και ο αντίκτυπος.

  4. Effects: Δημιουργήσαμε μονάδικά after effects compositions τα οποία ήταν απόλυτα συνδεδεμένα οτπικά με το mood του μουσικού βίντεο. (Για το πως τα δημιουργήσαμε έρχεται βίντεο)


Για περισσότερα σχετικά με την ομάδα μας και τους ρόλους τους σε έργα σαν αυτό, επισκεφθείτε τη σελίδα της ομάδας ImageNation.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο μέρος αυτού του άρθρου, όπου θα εμβαθύνουμε στη δημιουργική διαδικασία, θα μοιραστούμε περισσότερα μυστικά από τα παρασκήνια και θα αποκαλύψουμε τα τελικά αποτελέσματα του μουσικού βίντεο του Roi και της Evangelia.


Στο μεταξύ, εξερευνήστε το blog μας για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για τα τελευταία μας έργα. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το τελικό βίντεο εδώ.

8 views0 comments

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
IMAGENATION-logo.jpg
  • TikTok
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page