top of page

Διαβάστε Τι Έγραψε το Περιοδικό Parallaxi Για Εμάς


Εάν είστε παθιασμένοι με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, πιθανόν να έχετε πέσει πάνω στη δική μας δυναμική online κοινότητα στο ImageNation.

Ο ιστότοπός μας λειτουργεί ως κέντρο για φωτογράφους και κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν το έργο τους, να συνεργαστούν και να εξερευνήσουν την συνεχώς εξελισσόμενη τέχνη της οπτικής αφήγησης.

Σε αυτό το άρθρο, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε την προσωπική μας ιστορία που πρόσφατα διηγηθήκαμε στο Parallaxi Magazine.



Ένα Ταξίδι Μέσα από τον Φακό

Το ταξίδι μας στο ImageNation ξεκίνησε με ένα όραμα - να δημιουργήσουμε ένα στούντιο που θα φιλοξενεί το δημιουργικό πνεύμα των φωτογράφων και των κινηματογραφιστών. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες μπορούν να βρουν έμπνευση, να μάθουν από τον έναν τον άλλο. Αυτό το όνειρο μετατράπηκε σε μια ακμάζουσα κοινότητα, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι.

Η Ομάδα μας, ένα ποικίλο γκρουπ από λάτρεις της φωτογραφίας και του κινηματογράφου, ήταν η δύναμη πίσω από αυτήν την επιτυχία. Με την αφοσίωσή τους και την εμπειρογνωμοσύνη τους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική συλλογή οπτικών αφηγήσεων στον ανεξάντλητο PORTFOLIO μας


Σύνδεση Δημιουργών από Όλον τον Κόσμο

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας είναι η δυνατότητά της να συνδέει δημιουργούς από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τα εικονικά μας Στούντιο λειτουργούν ως τόπος συνάντησης για καλλιτέχνες προκειμένου να συνεργαστούν, να συζητήσουν το έργο τους και να βρουν ευκαιρίες για κοινά εγχειρήματα.

Το Parallaxi Magazine πρόσφατα τράβηξε τα βλέμματα στην κοινότητά μας και μας παρουσίασε σε ένα συναρπαστικό άρθρο με τίτλο "Οι Δύο Φωτογράφοι Που Μετατρέπουν τη Θεσσαλονίκη σε Σταυροδρόμι Έμπνευσης και Δημιουργίας".

Το άρθρο εξερευνά βαθιά την κοινότητά μας, ερευνώντας πώς δύο φωτογράφοι έχουν μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε ένα σταυροδρόμι της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.


Μια Ματιά στο Άρθρο

Εδώ βρίσκονται μερικά απόσπασματα από το άρθρο του Parallaxi Magazine:

"Το ImageNation δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος. Είναι ένα ακμάζον οικοσύστημα για οπτικούς καλλιτέχνες. Η ποικίλη ομάδα του από φωτογράφους, κινηματογραφιστές και ειδικούς του χώρου εργάζεται αδιάκοπα για να τροφοδοτήσει αυτήν τη συνεχώς εξελισσόμενη κοινότητα."

Το Parallaxi Magazine αναγνωρίζει την αφοσίωση της ομάδας μας, που διαδραματίζει καίριο ρόλο στο να προάγει το αίσθημα ανήκειν και την ανάπτυξη μεταξύ των μελών μας.

"Η περιήγηση στο portfolio τους είναι σαν να ξεκινάς ένα οπτικό ταξίδι γύρω από τον κόσμο. Κάθε εικόνα αφηγείται μια μοναδική ιστορία, αποτυπώνοντας την ουσία διαφορετικών πολιτισμών και οπτικών απόψεων."
"Τα στούντιο του ImageNation παρέχουν έναν δημιουργικό χώρο για καλλιτέχνες να συνεργαστούν, να μοιραστούν ιδέες και να ξεκινήσουν κοινά έργα. Ο Αποστόλης Κρυσταλλίδης και ο Ιάκωβος Ιωαννίδης επαγγελματίες φωτογράφοι είναι η ζωντανή απόδειξη των ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν. . Αυτό αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής τους στην προώθηση της δημιουργικότητας και της κοινότητας."


Ελάτε να Συμμετέχετε στην Συζήτηση

Εάν είστε τόσο παθιασμένοι με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο όσο και εμείς, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την πλατφόρμα μας, να συνδεθείτε με τη ομάδα μας και να εμβαθύνετε στον ποικίλο portfolio μας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας για να μάθετε περισσότερα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις, συνεργασίες και εμπνευστικές ιστορίες από την κοινότητα του ImageNation.

Μαζί, θα συνεχίσουμε να μεταμορφώνουμε τον κόσμο μέσα από το φακό της δημιουργικότητας.



9 views0 comments
IMAGENATION-logo.jpg
  • TikTok
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page