top of page

Διοργανώνουμε το πρώτο μας σεμινάριο φωτογραφίας

Καλώς ήρθατε στην ImageNation, όπου η δημιουργικότητα συναντά την κοινότητα!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το πρώτο μας σεμινάριο φωτογραφίας σχεδιασμένο αποκλειστικά για όσους είναι παθιασμένοι με τη φωτογραφία πορτρέτων και μόδας.

Στην ImageNation, πιστεύουμε στο να ενδυναμώνουμε τους φωτογράφους να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες.


Ένας Συνδυασμός Τέχνης και Στυλ

Το σεμινάριό μας φωτογραφίας υπερβαίνει τις τεχνικές πτυχές· είναι μια γιορτή της τέχνης, του στυλ και της συνεργασίας. Με τη βοήθεια ενός ειδικευμένου στυλίστα και ενός καλλιτεχνικού makeup, θα εξερευνήσουμε τις λεπτομέρειες της δημιουργίας εντυπωσιακών πορτρέτων και φωτογραφιών μόδας που καθηλώνουν και εμπνέουν.


Αξιοποίηση της Δύναμης της Συνεργασίας σεμινάριο φωτογραφίας

Η φωτογραφία είναι μια συνεργατική τέχνη, και το σεμινάριό μας υιοθετεί αυτήν την αρχή με όλη την καρδιά του. Συνεργαζόμενοι με έμπειρους στυλίστες και makeup artists, στοχεύουμε να παρέχουμε στους συμμετέχοντες μια περιεκτική κατανόηση της δημιουργικής διαδικασίας, από την ανάπτυξη έως την εκτέλεση των ιδεών τους.


σεμινάριο φωτογραφίας

"Η φωτογραφία είναι η ομορφιά της ζωής, απαθανατισμένη." - Tara Chisholm

Τι Να Περιμένετε απο αυτό το Workshop

  • Συνεδρίες με Ειδικούς: Μάθετε από επαγγελματίες του χώρου καθώς μοιράζονται τις απόψεις και την εμπειρία τους σχετικά με τη στάση, το στυλ και τεχνικές μακιγιάζ που προσαρμόζονται ειδικά στη φωτογραφία πορτρέτων και μόδας.

  • Ζωντανές Επιδείξεις: Θαυμάστε τη μαγεία να ξετυλίγεται καθώς οι ειδικοί φέρνουν ένα concept στη ζωή μέσω ζωντανών επιδείξεων. Από τη δημιουργία εντυπωσιακών εμφανίσεων μέχρι την κατανόηση των φωτισμών, θα κερδίσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία.


Γίνετε Μέρος Αυτού του Δημιουργικού Ταξιδιού

Μη χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να συνδεθείτε με συναδέλφους φωτογράφους και επαγγελματίες του κλάδου. Κάντε εγγραφή τώρα, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πρώτο μας σεμινάριο φωτογραφίας για πορτρέτα και μόδα.

Παρακολουθήστε το blog μας για ενημερώσεις.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το δημιουργικό ταξίδι μαζί σας!


σεμινάριο φωτογραφίας

22 views0 comments
IMAGENATION-logo.jpg
  • TikTok
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page